Gazononderhoud vakkundig laten uitvoeren

Grondig, goed en inclusief alle gazonbenodigdheden!

Bekijk de Lelystadse prijzen!

Groot gazononderhoud uitgevoerd door MijnGazonCoach

Het is je misschien al eens opgevallen dat je gazon in de loop van het jaar minder compact van structuur wordt en dat er op diverse plekken mosvorming ontstaat. Om dit te voorkomen én om de kwaliteit van je gazon te behouden dient het gazon in het voor-en najaar te worden geverticuteerd.

Omdat niet iedereen groene vingers heeft of simpelweg niet de beschikking heeft over een verticuteermachine kan je MijnGazonCoach inschakelen.


Omdat je verticuteren prima kan combineren met het bemesten en doorzaaien van het gazon worden deze werkzaamheden meegenomen in de prijs en werkzaamheden.

Het nut en de noodzaak van groot onderhoud

Je krijgt een compact gazon

Voorkomt geel bruin kleurend gras door verstikking van de grasplantjes
Licht, water en voedingsstoffen komen weer goed bij het wortelgestel waardoor gras goed kan groeien

Zo ga ik te werk

Machinaal verticuteren en beluchten

Het gazon zal machinaal worden behandeld met een verticuteermachine. Op die manier zal de viltlaag, mosvorming en onkruid van het gazon verwijdert worden om te voorkomen dat je gazon gaat stikken.

Bemesting met Professionele meststof 

Na het verticuteren zal het gazon worden voorzien van 100% organische professionele gazonmeststof verrijkt met micro-organismen. De voedingstoffen komen door de toevoeging van protozoa nog sneller vrij en werken tot wel 4 maanden.

Doorzaaien gazon

MijnGazonCoach gebruikt graszaadmengsel dat is samengesteld uit grassoorten die zowel veel zonlicht als enige schaduw verdragen. De grassoorten zijn speciaal geselecteerd op een snelle kieming; ook bij een lagere bodemtemperatuur. Het gazon zal zich egaal herstellen met een minimaal kleurverschil.

Een mooi en egaal groen gazon

Na het verticuteren, bemesten en het doorzaaien van het gazon zal je zien dat het gazon zich snel zal herstellen. Met ongeveer 4 weken zal het gazon hersteld zijn en kan je genieten van een mooi groen gazon dat sterk en weerbaar is tegen schimmels en droge periodes.

Welkom bij de community

Je krijgt toegang tot de besloten Community van MijnGazonCoach waar je terecht kan voor al je vragen met betrekking tot je gazon!

Prijzen zijn all-in en inclusief meststoffen!

Gazon tot
35m2

€277
2x per jaar in maart en september

Gazon tot
70m2

€ 347
2x per jaar in maart en september

Gazon tot
135m2

€ 377
2x per jaar in maart en september

Gazon tot
+265m2

€577
2x per jaar in maart en september