Strooiwagen Gardena Type L

Is er een hulpmiddel voor het bekalken van mijn gazon?

Een strooiwagen voor een gelijkmatige verdeling van de meststoffen

Het is van belang dat meststoffen in de juiste hoeveelheid, gelijkmatig over het gazon worden verspreid. Het is hierbij de bedoeling dat ieder gedeelte van het gazon wordt voorzien van meststoffen. Voor grote(re) gazons is het raadzaam om een strooiwagen te gebruiken. Als je met deze wagen in gestructureerde banen over je gazon loopt, zul je op een gemakkelijke manier de kalk, mest of graszaad over je gazon verspreiden. 


Doordat meststoffen met een strooiwagen gelijkmatig over het gazon worden verspreid voorkomt dit "verbranding van het gazon" (bruine plekken in je gazon)


Het bekalken van je gazon kan eenvoudig, snel en gelijkmatig met een strooiwagen

Reactie plaatsen

Ontdek hoe je 365 dagen per jaar een mooi groen gazon krijgt en behoud!

  • Je krijgt toegang tot het e-gazonprogramma & app zodat je precies weet wanneer welk gazononderhoud er op de planning staat en welke gazonproducten je hiervoor nodig hebt.
  • Ontvang SMS-taakmelding(en) zodat je niet meer hoeft uit te zoeken wanneer je wat moet doen en het nooit meer vergeet.
   • Ontvangt SMS-Weeralerts bij bijvoorbeeld droge periodes/ hoge zonkracht zodat je precies weet hoe je moet handelen om het gazon mooi groen te houden.
  • Ik leer je in Roadmap nieuwe gazonwerkzaamheden waar je nooit iemand over hoort maar die je zou moeten uitvoeren voor een gazon zonder geel gras en harde kale plekken.
  • Ik weet precies welke gazonproducten jouw gazon nodig heeft, bestel daarom je gazonproducten direct via onze webshop zodat jij tijd over houdt voor zaken die je echt leuk vindt.
  • Ontmoet andere members in de besloten online community, zodat je ervaringen, tips, werkzaamheden en ideeën met elkaar kan delen.
50%
Je bent er bijna!
Waar kan ik je inloggegevens naartoe sturen?
Ja, ik meld me ook aan voor SMS-taakmeldingen, SMS-Weeralerts en informatieve content.
Probeer 14-dagen gratis! 
De app van MijnGazonCoach
Alle gazonwerkzaamheden in je broekzak met de slimme oplossing van MijnGazonCoach