Nieuw graszaad doorzaaien

Welk graszaad moet ik kopen?

Ieder type gazon heeft ander graszaad

Welk graszaad je moet kopen hangt af van verschillende factoren, zoals het klimaat in jouw regio, de bodemgesteldheid en de hoeveelheid zonlicht in jouw tuin. Het is belangrijk om te kiezen voor graszaad dat geschikt is voor de specifieke omstandigheden in jouw tuin, zodat het gras goed kan groeien en gezond blijft.

Er zijn verschillende soorten graszaden beschikbaar, zoals raaigras, veldbeemdgras, Engels raaigras, roodzwenkgras en fijnzwenkgras. Elk type graszaad heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, zoals betere droogtetolerantie, winterhardheid, zonlichttolerantie enzovoort.

De bepaalde soorten gras worden in begrijpbare taal gecategoriseerd in gebruiksdoeleinden: 

Als je niet zeker weet welk graszaad het beste is voor jouw gazon, kun je hier contact opnemen met MijnGazonCoach. Die kunnen  je helpen bij het kiezen van het juiste graszaad voor jouw specifieke situatie en advies geven over hoe je het gazon het beste kunt onderhouden.Reactie plaatsen

Download de meest complete Gazon Onderhoudskalender van dit moment!

Dankzij de Gazon Onderhoudskalender mis je nooit meer een cruciale onderhoudsstap. Ontdek precies welke taken elke maand nodig zijn, volg ze in de juiste volgorde en in de juiste periode.

50%
Waar kunnen we de Gazon Onderhoudskalender naartoe sturen?
Laat je naam en e-mailadres achter en je ontvangt de gazon onderhoudskalender binnen enkele minuten in je inbox.
Downloaden
Gazonkalender
Al ruim 5.000x gedwnload!