Alle informatie over het verticuteren van je gazon

Verticuteren

Geef het gazon wat extra lucht

Het is je misschien al eens opgevallen dat je gazon in de loop van het jaar minder compact van structuur wordt en dat er op diverse plekken mosvorming ontstaat. Om dit te voorkomen én om de kwaliteit van je gazon te behouden heeft je gazon twee keer per jaar een grote onderhoudsbeurt nodig. Deze grote onderhoudsbeurt noemen we verticuteren. Met het verticuteren verwijder je de viltlaag, mosvorming en onkruid die in de afgelopen maanden in je gazon zijn ontstaan. Voor een groener en compacter gazon is het verticuteren een onmisbare stap in gazononderhoud.

Geen stap meer missen in gazononderhoud en genieten van een 365 dagen gezond en groen gazon? Download de gratis gazonplanner van MijnGazonCoach!

Ontdek hoe je 365 dagen per jaar een mooi groen gazon krijgt en behoud!

  • Je krijgt toegang tot het e-gazonprogramma & app zodat je precies weet wanneer welk gazononderhoud er op de planning staat en welke gazonproducten je hiervoor nodig hebt.
  • Ontvang SMS-taakmelding(en) zodat je niet meer hoeft uit te zoeken wanneer je wat moet doen en het nooit meer vergeet.
   • Ontvangt SMS-Weeralerts bij bijvoorbeeld droge periodes/ hoge zonkracht zodat je precies weet hoe je moet handelen om het gazon mooi groen te houden.
  • Ik leer je in Roadmap nieuwe gazonwerkzaamheden waar je nooit iemand over hoort maar die je zou moeten uitvoeren voor een gazon zonder geel gras en harde kale plekken.
  • Ik weet precies welke gazonproducten jouw gazon nodig heeft, bestel daarom je gazonproducten direct via onze webshop zodat jij tijd over houdt voor zaken die je echt leuk vindt.
  • Ontmoet andere members in de besloten online community, zodat je ervaringen, tips, werkzaamheden en ideeën met elkaar kan delen.
50%
Je bent er bijna!
Waar kan ik je inloggegevens naartoe sturen?
Ja, ik meld me ook aan voor SMS-taakmeldingen, SMS-Weeralerts en informatieve content.
Probeer 14-dagen gratis! 
De app van MijnGazonCoach
Alle gazonwerkzaamheden in je broekzak met de slimme oplossing van MijnGazonCoach