Over ons, gazononderhoud uitvoeren met hulp van MijnGazonCoach

Over Ons

Groene dromen realiseren en behouden met MijnGazonCoach

Bij MijnGazonCoach is onze missie duidelijk en krachtig: we streven ernaar om groene dromen werkelijkheid te maken.

We geloven dat een mooi vol en diepgroen gazon niet alleen een prachtige aanvulling is op je tuin, maar ook een bron van vreugde, trots en verbondenheid met de natuur. Met onze expertise en toewijding willen we gazonbezitters helpen om hun tuinen te transformeren in levendige en bloeiende paradijsjes.

Onze bewezen methoden, persoonlijke begeleiding en passie voor groen staan centraal in het vervullen van deze missie. Samen zullen we jouw groene droom werkelijkheid maken, je hebt hiervoor geen groene vingers nodig.

Over ons | Gazononderhoud met een gazon-expert Pro-coach

Lennart Lambooij, eigenaar MijnGazonCoach

Toen ik op mijn vijftiende, in het jaar 2000, met mijn ouders verhuisde, werden we de trotse eigenaar van een prachtig nieuw aangelegd gazon van ruim 125m2!
Het onderhoud van het gazon werd mijn verantwoordelijkheid als bijdrage aan het huishouden. Echter, al snel besefte ik dat maaien alleen niet genoeg was. Gebrek aan kennis zorgde ervoor dat het gazon achteruitging. Het ooit zo strakke groene gazon veranderde geleidelijk in verkleurd bruin/geel gras, met onkruid en kale plekken waar zelfs onkruid niet meer wilde groeien.

Gedreven door mijn perfectionisme, begon ik mijn zoektocht naar kennis in verschillende tuinboeken en dook ik diep in de theorie van het effectief onderhouden van een gazon. Ik besloot elke stap voor gazononderhoud consequent toe te passen. Echter, de meeste boeken behandelden alleen de standaard gazonwerkzaamheden, zoals bemesten, bekalken, en verticuteren. Ik verlangde naar meer inzicht in het gebruik van de juiste producten op het juiste moment en het verbeteren van de bodemkwaliteit.

Na enkele jaren ontwikkelde ik mijn eigen succesmethode om het gazon te herstellen naar zijn vroegere glorie! Nu, ruim 20 jaar later, is tuinieren mijn grote passie geworden. Ik ben niet alleen trots op mijn prachtige gazon, maar ook op de gazons die ik samen met mijn klanten naar een ongekend hoog niveau heb gebracht.

20 jaar ervaring verpakt in één uniek concept

Tijdens de corona-pandemie in 2020 besloot ik mijn kennis en ervaring te bundelen in een uniek concept: MijnGazonCoach. In Nederland en België zijn er veel gazonbezitters, maar helaas zien veel gazons er niet op hun best uit. Ze hebben te maken met problemen zoals mos, onkruid, kale plekken, plagen, schimmels of verkleuring van het gras. Hoewel de meeste gazonbezitters weten dat gazononderhoud nodig is, ontbreekt het hen vaak aan tijd of kennis om dit goed te doen.

Bij MijnGazonCoach begrijpen we jouw wens om je kostbare tijd te besteden aan je gezin of hobby, in plaats van je te verdiepen in complex gazononderhoud. Daarom staan wij met het gazon programma persoonlijk voor je klaar om je te helpen!

Met mijn 20 jaar ervaring en bewezen methoden kan ik samen met jou je gazon transformeren naar een groen paradijs, net zoals ik dat van honderden anderen gazons heb gedaan. Durf je de uitdaging aan om je gazon naar het volgende niveau te tillen?

Impressie Applicatie MijnGazonCoach

Zet de eerste stap naar een prachtig gazon – Start nu!

Klaar om onze aanpak en het Online Gazon Programma zelf te ervaren? Waarom wachten? Start vandaag nog en krijg direct inzicht in onze werkwijze. We bieden je ook de gelegenheid om een adviesgesprek in te plannen met een gazon-expert. Dit gesprek geeft je direct handvatten om je gazon naar een hoger niveau te tillen, zonder gedoe. Waar wacht je nog op?