Gazononderhoud

Over ons

Op 15-jarige leeftijd begon mijn passie voor tuinieren.

Gazononderhoud

Toen ik als 15 jarige puber in 2000 met mijn ouders verhuisden waren we in één klap eigenaar geworden van een nieuw aangelegd gazon van ruim 125m2! 

Voor die tijd hadden we nog nooit een gazon gehad! 

Omdat ik op een leeftijd was gekomen dat er van mij verwacht werd een actieve bijdrage te leveren in het huishouden gaf ik aan het gazon onderhoud voor mijn rekening te willen nemen. 

Al snel kwam ik tot de conclusie dat door simpelweg het gebrek aan kennis het gazon achteruit holde met grasmaaien alleen. Ik zag het ooit zo mooie groene gazon langzaam werd overgenomen door verkleurd bruin/ gelig gras, onkruid en kale plekken waar zelfs geen onkruid meer op wilde groeien.

Omdat ik perfectionistisch van aard ben had ik diverse boeken voor tuinieren geraadpleegd. Ik nam de theorie tot mij en besloot alle stappen van gazon onderhoud consequent uit te voeren. 

Binnen enkele maanden ontdekte ik mijn eigen gouden succesmethode om het gazon te herstellen naar hoe het ooit was!

Nu, ruim 20 jaar later is tuinieren één van mijn passies en ben ik zelf trotse bezitter van een fantastisch gazon.

Door de jaren heen heb ik niet alleen geleerd dat gazon onderhoud los van elkaar in verschillende periodes moet worden uitgevoerd. Maar heb ik ook geleerd dat weercondities en de afstemming van de juiste gazon producten van groot belang zijn voor een mooi egaal groen gazon!

15 jaar ervaring verpakt in één uniek concept

Mooi egaal groen gazon

Tijdens de corona pandemie in 2020 heb ik besloten mijn kennis en ervaring te verpakken in één uniek concept dat de alomvattende naam MijnGazonCoach heeft gekregen.

Nederland kent een flink aantal gazon eigenaren. Wat opvalt is dat veel van deze gazons er niet goed bij liggen.

Ze hebben te maken met mos, onkruid, kale plekken en verkleuring van het gras.

Hoewel de meeste gazon eigenaren wel weten dat een gazon onderhoud nodig heeft krijgt het gazon vaak niet de verzorging die het eigenlijk nodig zou moeten hebben.

Omdat niet iedereen zich wilt verdiepen in het goed onderhouden van het gazon maar deze tijd liever besteed aan het gezin of hobby kan MijnGazonCoach je helpen! Want zeg nou zelf, jij hebt toch ook liever een mooi donkergroen gazon die de tuin helemaal afmaakt? 

MijnGazonCoach is de enige dienstverlener die jou via het online gazon programma op een laagdrempelige manier van A tot Z ondersteunt bij het onderhoud aan je gazon zonder dat je hier groene vingers voor nodig hebt.

Met het gazon programma van MijnGazonCoach

  • Voer je al het onderhoud aan het gazon uit in de goede volgorde en in de juiste periode uit.
  • Help ik je om onderhoud aan het gazon uit te voeren bij de beste groeicondities.
  • Heb je een gezond gazon dat weerbaar is tegen ziektes, schimmels en langdurige droogte.
  • Heb je geen groene vingers nodig doordat je toegang krijgt tot uitgebreide taakomschrijvingen en video's.
  • Bespaar je veel geld en voorkom je frustraties.
  • Behoud je het hele jaar een mooi compact en diepgroen gazon.

Dit zeggen klanten over MijnGazonCoach

Henk gebruiker van MijnGazonCoach
Henk Lambooij
"Wat wordt het verzorgen van je grasmat onderschat. Ik dacht, een  beetje mest een beetje graszaad en af en toe even maaien, hoe moeilijk kan dat zijn. Ik heb het zelf geprobeerd. Resultaat een grasmat (dat dan wel) met heel veel kale plekken en veel onkruid. Ook het gras was niet compact. Dus al met al een tegenvallend resultaat. 'Mijn gazoncoach, bleek de oplossing. Ik heb goed naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd.
Het effect: een diepgroen compact gazon, zonder  onkruid en kale plekken. Ik ben erg tevreden."
Jeff
Jeff Wezel
Duidelijke en stapsgewijs plan voor een mooi gazon. Je kan makkelijk en snel vragen stellen en krijgt individuele tips
Klant Robert
Robert Willemsen
"MijnGazonCoach helpt mij op de juiste tijd de juiste gazonwerkzaamheden te doen voor mijn gazon. Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen. MijnGazonCoach helpt mij nu met duidelijke instructies zodat mijn gazon er mooi en verzorgt uit gaat zien. Voor mij is dit precies wat ik nodig heb, ik wil graag zelf mijn tuin doen maar een mooi gazon is een vak apart!"

MijnGazonCoach Premium

Ontdek hoe je in een handomdraai een prachtig gazon realiseert zonder mos, onkruid en kale plekken.

MijnGazonCoach Ultimate

Krijg twee keer per jaar de juiste meststoffen voor jouw gazon voor een vast prijs per jaar.

Gazononderhoud

Waar ik voor sta...

Vertrouwen:
Is voor mij de basis voor het aangaan vriendschappen, relatie en zakelijke relaties.

Klantgerichtheid:
Ik behandel mijn relaties zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Ik vind goede communicatie en persoonlijke connectie dan ook erg belangrijk!

Humor:
Als de situatie het toelaat kan ik sarcastische humor en woordgrapjes enorm waarderen! Ik zal niet zeggen “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” maar humor doet mijn gemoedstoestand altijd veel goeds.

En nu ben jij aan de beurt…wie ben jij?

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wie jij bent en wat jou op deze website heeft gebracht.
Ik wil je graag helpen bij het realiseren en behouden van een mooi groen gazon zodat je ook tijdens mooie dagen optimaal kunt genieten van je tuin.


Je kunt je nu gratis aanmelden voor het online gazon programma. Je kunt mij dan persoonlijk bereiken via de chat zodat ik je direct handvaten kan geven die je verder helpen bij het realiseren van een mooi groen groen en ik vertel je hoe ik jou daar bij kan blijven ondersteunen.
Gazononderhoud met MijnGazonCoach
50%
Je bent er bijna...
Waar mag in de inlog gegevens van het online gazon programma naartoe sturen?
Probeer nu 14 dagen gratis!