Gazononderhoud

Over mij

De persoon achter het unieke MijnGazonCoach concept

Op 15-jarige leeftijd begon mijn passie voor gazon onderhoud

Toen ik als 15 jarige puber in 2000 met mijn ouders verhuisden waren we in één klap eigenaar geworden van een nieuw aangelegd gazon van ruim 125m2! 


Voor die tijd hadden we nog nooit een gazon gehad!


Omdat ik op een leeftijd was gekomen dat er van mij verwacht werd een actieve bijdrage te leveren in het huishouden gaf ik aan het gazon voor mijn rekening te willen nemen.

Al snel kwam ik tot de conclusie dat door simpelweg het gebrek aan kennis het gazon achteruit holde met grasmaaien alleen. Ik zag het ooit zo mooie groene gazon langzaam werd overgenomen door verkleurd (dor) gras, onkruid en kale plekken waar zelfs geen onkruid meer op wilde groeien.


Omdat ik perfectionistisch van aard ben had ik diverse boeken voor tuinieren geraadpleegd. Ik nam de theorie tot mij en besloot alle stappen van gazononderhoud consequent uit te voeren. Binnen enkele maanden ontdekte ik mijn eigen gouden succesmethode om het gazon te herstellen naar hoe het ooit was!


Nu, ruim 20 jaar later is tuinieren één van mijn passies en ben ik zelf trotse bezitter van een fantastisch mooi gazon (al zeg ik het zelf).


Door de jaren heen heb ik niet alleen geleerd dat gazononderhoud los van elkaar in verschillende periodes moet worden uitgevoerd. Maar heb ik ook geleerd dat weercondities en de afstemming van de juiste gazonproducten van groot belang zijn voor een mooi egaal groen gazon!

Gazononderhoud uitvoeren met de slimme app van MijnGazonCoach

Mijn missie is om gazoneigenaren te ondersteunen met het mooi en gezond houden van het gazon

Eigen Huis & Tuin boek

De basis vaardigheden van gazononderhoud leerde ik
van Rob Verlinden.

Ervaring verpakt in één uniek concept

Tijdens de corona pandemie in 2020 heb ik besloten mijn kennis en ervaring te verpakken in één uniek concept dat de alomvattende naam MijnGazonCoach heeft gekregen.


Nederland kent een flink aantal gazonbezitters. Wat opvalt is dat veel van deze gazons er niet goed bij liggen. Ze hebben in meer of mindere mate stuk voor stuk te maken met mosonkruid, harde kale plekken en verkleuring van het gras.


Hoewel de meeste gazoneigenaren wel weten dat een gazon onderhoud nodig heeft krijgt het gazon vaak niet de verzorging die het eigenlijk nodig zou moeten hebben.


Omdat niet iedereen zich wilt verdiepen in het goed onderhouden van het gazon maar deze tijd liever besteed aan het gezin of hobby kan MijnGazonCoach je helpen! Want zeg nou zelf, jij hebt toch ook liever een mooi egaal groen gazon die de tuin helemaal af maakt?


MijnGazonCoach is de enige dienstverlener die jou via de slimme gratis app op een laagdrempelige manier van A tot Z ondersteunt bij het gazononderhoud zonder dat je hier groene vingers voor nodig hebt.

Meststoffen voor het gazon
De MijnGazonCoach app geeft jou precies aan wanneer je welke gazonwerkzaamheden moet uitvoeren

Waar ik voor sta...

Vertrouwen: Is voor mij de basis voor het aangaan vriendschappen, relatie en zakelijke relaties. Als dit goed zit is controleren wat mij betreft niet nodig, al luidt het spreekwoord anders.

Klantgerichtheid: Ik behandel mijn relaties zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Ik vind goede communicatie en persoonlijke connectie dan ook erg belangrijk!

Humor: Als de situatie het toelaat kan ik sarcastische humor en woordgrapjes enorm waarderen! Ik zal niet zeggen “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” maar humor doet mijn gemoedstoestand altijd veel goeds :-)

Als je mij echt zou kennen, dan zou je dit weten: 

  • Ik heb Mbo Handel & Verkoop gestudeerd met als doel een eigen elektronica speciaalzaak te beginnen. Omdat ik achteraf mijzelf niet de hele week in een winkel zag staan heb ik na mijn Mbo-opleiding de Hbo-opleiding Small business & Retail management gestudeerd met als doel rayonmanager te worden van een grote elektronica keten.
  • Werken met mijn handen vind ik eigenlijk het leukst!
  • Ik heb nog nooit een loterij gewonnen
  • Ik heb in totaal bijna 12 jaar gewerkt als accountmanager
  • Ik kan niet stoppen met het eten van lekkere dingen zoals chocola, ijs en koekjes.

MijnGazonCoach 14 dagen uitproberen?

Voor het laagdrempelig bedrag van slecht €97 Euro per jaar ondersteun ik jou van A tot Z bij het realiseren en behouden van een mooi egaal groen gazon zonder mos, onkruid en harde kale plekken.


Kom er direct achter of MijnGazonCoach iets voor jou is door nu een gratis proefperiode te starten van 14 dagen.

Ik vraag hierbij geen IBAN/BIC nummers en je zit nergens aan vast!


Je membership verloopt na 14 dagen automatisch!

50%
Je bent er bijna!
Waar kan ik je inloggegevens naartoe sturen?
Ja, ik meld me ook aan voor SMS-taakmeldingen, SMS-Weeralerts en informatieve content.
Probeer 14 dagen gratis!
Your information is safe with us