Gazononderhoud

Over MijnGazonCoach

Ervaring verpakt in één uniek concept

Op 15-jarige leeftijd begon mijn passie voor gazon onderhoud

Toen ik als 15 jarige puber in 2000 met mijn ouders verhuisden waren we in één klap eigenaar geworden van een nieuw aangelegd gazon van ruim 125m2! 

Voor die tijd hadden we nog nooit een gazon gehad! 

Omdat ik op een leeftijd was gekomen dat er van mij verwacht werd een actieve bijdrage te leveren in het huishouden gaf ik aan het gazon onderhoud voor mijn rekening te willen nemen. 

Al snel kwam ik tot de conclusie dat door simpelweg het gebrek aan kennis het gazon achteruit holde met grasmaaien alleen. Ik zag het ooit zo mooie groene gazon langzaam werd overgenomen door verkleurd bruin/ gelig gras, onkruid en kale plekken waar zelfs geen onkruid meer op wilde groeien.


Omdat ik perfectionistisch van aard ben had ik diverse boeken voor tuinieren geraadpleegd. Ik nam de theorie tot mij en besloot alle stappen van gazon onderhoud consequent uit te voeren. 

Binnen enkele maanden ontdekte ik mijn eigen gouden succesmethode om het gazon te herstellen naar hoe het ooit was!

Nu, ruim 20 jaar later is tuinieren één van mijn passies en ben ik zelf trotse bezitter van een fantastisch gazon (al zeg ik het zelf).

Door de jaren heen heb ik niet alleen geleerd dat gazon onderhoud los van elkaar in verschillende periodes moet worden uitgevoerd. Maar heb ik ook geleerd dat weercondities en de afstemming van de juiste gazon producten van groot belang zijn voor een mooi en vitaal gazon!

Lennart Lambooij MijnGazonCoach
Lennart eigenaar van MijnGazonCoach

Ervaring verpakt in één uniek concept

Tijdens de corona pandemie in 2020 heb ik besloten mijn kennis en ervaring te verpakken in één uniek concept dat de alomvattende naam MijnGazonCoach heeft gekregen.

Nederland kent een flink aantal gazon eigenaren. Wat opvalt is dat veel van deze gazons er niet goed bij liggen. Ze hebben in meer of mindere mate stuk voor stuk te maken met mos, onkruid, kale plekken en verkleuring van het gras.


Hoewel de meeste gazon eigenaren wel weten dat een gazon onderhoud nodig heeft krijgt het gazon vaak niet de verzorging die het eigenlijk nodig zou moeten hebben.


Omdat niet iedereen zich wilt verdiepen in het goed onderhouden van het gazon maar deze tijd liever besteed aan het gezin of hobby kan MijnGazonCoach je helpen! Want zeg nou zelf, jij hebt toch ook liever een mooi donkergroen gazon die de tuin helemaal afmaakt? 

Mooi egaal groen gazon bij zon

In 12 weken een strak diepgroen gazon zonder mos, onkruid en kale plekken met de app van MijnGazonCoach.

Efficiënt, zonder gedoe en je hebt geen groene vingers nodig!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Duidelijk en stapsgewijs"

Duidelijke en stapsgewijs plan voor een mooi gazon. Je kan makkelijk en snel vragen stellen en krijgt individuele tips

Jeff Wezel
Jeff Wezel
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen"
"MijnGazonCoach helpt mij op de juiste tijd de juiste gazonwerkzaamheden te doen voor mijn gazon. Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen. MijnGazonCoach helpt mij nu met duidelijke instructies zodat mijn gazon er mooi en verzorgt uit gaat zien. Voor mij is dit precies wat ik nodig heb, ik wil graag zelf mijn tuin doen maar een mooi gazon is een vak apart!"
Klant Robert
Robert Willemsen
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Mijn gazon was lange tijd een zorgenkindje"

"Mijn gazon was lange tijd een zorgenkindje, zag er slecht uit. Bij mijngazoncoach vond ik de informatie die ik nodig had om weer aan de slag te kunnen met mijn gazon en door de periodieke SMSjes die ik ontvang vergeet ik niet meer wanneer ik wat moet doen voor het beste resultaat."

Arjan Serno Review
Arjan Serno
Ms. Nameless
Add Your Stars

"Dankzij de app en goede tips heb ik nu een mooi egaal groen gazon"

"Fantastisch dat ik voortaan een seintje krijg als er geverticuteerd of bemest moet worden. Dankzij de app en goede tips heb ik nu een mooi egaal groen gazon."
Joris Foppen
Joris Foppen
Ms. Nameless
Add Your Stars