Mooi egaal groen gazon

Google reviews over MijnGazonCoach

Meer dan 250+ anderen  gingen jou voor

Een abonnement meer dan waard. Aanrader!

Wat ik vorig jaar zomer zag als een kansloze missie heeft Lennart Lambooij, ook mijn Gazoncoach, om weten te buigen naar een prachtig groen, vol gazon. Met zijn adviezen, tips, persoonlijke gesprekken en kennis van zaken heeft hij ons geholpen naar een grasmat zonder onkruid en kale plekken. Een abonnement meer dan waard. Aanrader! Hier is het gras echt groener dan bij de buren!

Annemiek Driessen
Annemiek Driessen
Strak gazon in een veel kortere tijd dan ik had verwacht

Heel erg tevreden over MijnGazonCoach, van gras met ontzettend veel gaten en onkruid naar een mooi strak gazon in een veel kortere tijd dan ik had verwacht. Fijn dat je tussendoor makkelijk je vragen kan stellen en specifieke vragen voor je eigen gazon kunt stellen. Aanrader!
Review MijnGazonCoach Ronald Hooijer
Ronald Hooijer
Eenvoudig en efficiënt een geweldige lekkere grasmat
Via het programma van Mijn Gazon Coach heb ik geleerd hoe ik eenvoudig en efficiënt een geweldige lekkere grasmat kan realiseren. In plaats van dat ik na 2 tellen liggen op het gras alweer van mijn grasmat wilde springen, kan ik nu heerlijk zonder kriebels op het gras blijven liggen. Superfijn dit is namelijk wat ik heel graag wilde realiseren!

Plus ik weet hoe ik ervoor kan zorgen dat de plasvlekken van de hond minder invloed hebben op mijn groene gazon.

De hulp van Mijn Gazon Coach vind ik echt een aanrader. Kwalitatief goede hulp voor een lage prijs én eeuwige kennis!! Ik zeg doen.
Kirsten Timmermans
Kirsten Timmermans
Eindelijk professionele hulp
Super tevreden met de adviezen en hulp van Lennart. Eindelijk professionele hulp in plaats van goed bedoelde hulp van familie en vrienden.  Enige nadeel is dat je wel aan het werk wordt gezet ;), levert wel een goed resultaat op. Hard werken is niet erg, als je maar weet wat je moet doen.  Met hulp van Lennart is dat goed gekomen
Geen profielfoto
Hans van Ark
Zeker aan te raden 

Ik ben erg tevreden en blij met het programma van mijngazoncoach. Lennart is erg behulpzaam en reageert super snel op appjes en problemen. Aan de hand van zijn tips staat mijn gazon er nu strak bij. Zeker aan te raden als je weinig ervaring hebt in de wereld van gazon onderhoud.


Review Ugur Bilginer MijnGazonCoach
Ugur Bilginer
Het beste resultaat
Mijn gazon was lange tijd een zorgenkindje, zag er slecht uit. Bij mijngazoncoach vond ik de informatie die ik nodig had om weer aan de slag te kunnen met mijn gazon en door de periodieke SMSjes die ik ontvang vergeet ik niet meer wanneer ik wat moet doen voor het beste resultaat.
Arjan Serno Review
Arjan Serno
Duidelijke instructies
MijnGazonCoach helpt mij op de juiste tijd de juiste gazonwerkzaamheden te doen voor mijn gazon. Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen. MijnGazonCoach helpt mij nu met duidelijke instructies zodat mijn gazon er mooi en verzorgt uit gaat zien. Voor mij is dit precies wat ik nodig heb, ik wil graag zelf mijn tuin doen maar een mooi gazon is een vak apart!
Klant Robert
Robert Willemsen
Mooi egaal groen
Fantastisch dat ik voortaan een seintje krijg als er geverticuteerd of bemest moet worden. Dankzij de app en goede tips heb ik nu een mooi egaal groen gazon.
Joris Foppen
Joris Foppen
Duidelijke en stapsgewijs plan

Duidelijke en stapsgewijs plan voor een mooi gazon. Je kan makkelijk en snel vragen stellen en krijgt individuele tips

Jeff
Jeff Wezel
Duidelijke instructies
Wat wordt het verzorgen van je grasmat onderschat. Ik dacht, een beetje mest een beetje graszaad en af en toe even maaien, hoe moeilijk kan dat zijn. Ik heb het zelf geprobeerd. Resultaat een grasmat (dat dan wel) met heel veel kale plekken en veel onkruid. Ook het gras was niet compact. Dus al met al een tegenvallend resultaat. 'Mijn gazoncoach, bleek de oplossing. Ik heb goed naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd. Het effect: een diepgroen compact gazon, zonder onkruid en kale plekken. Ik ben erg tevreden.
Review Henk MijnGazonCoach
Henk
Mooi egaal groen
Dit voorjaar begonnen met MijnGazonCoach. Lennart geeft stap voor stap aan welk onderhoud er gedaan moet worden en welke producten ik hiervoor nodig heb. Goed te zien dat de genomen acties na 4 weken een positief effect hebben!
Robert Berkhof klant MijnGazonCoach
Robert Berkhof
Blij met het eindresultaat
Prima kwaliteit geleverd met het ultimate pakket. Daarnaast keurig aan de afspraken gehouden. Erg blij met het eindresultaat van mijn gazon.
Foto Hans Verhoeven
Hans Verhoeven
Reviews | Gazononderhoud app | Online Gazon Platform

Zet vandaag nog de eerste stap naar een prachtig groen gazon

Klaar om onze aanpak en het Online Gazon Programma zelf te ervaren? Waarom wachten? Start vandaag nog en realiseer en behoud zonder gedoe een prachtig groen gazon!