Sportgazon

Dit zeggen klanten

Reviews van Google, Socialmedia en de gratis community

Dit zeggen klanten

"Ik dacht, een beetje mest een beetje graszaad en af en toe even maaien"
"Wat wordt het verzorgen van je grasmat onderschat. Ik dacht, een beetje mest een beetje graszaad en af en toe even maaien, hoe moeilijk kan dat zijn. Ik heb het zelf geprobeerd. Resultaat een grasmat (dat dan wel) met heel veel kale plekken en veel onkruid. Ook het gras was niet compact. Dus al met al een tegenvallend resultaat. 'Mijn gazoncoach, bleek de oplossing. Ik heb goed naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd. Het effect: een diepgroen compact gazon, zonder onkruid en kale plekken. Ik ben erg tevreden"


(Bron: Google Review)

Review Henk MijnGazonCoach
Henk
"Goed te zien dat de genomen acties na 4 weken een positief effect hebben!"
"Dit voorjaar begonnen met MijnGazonCoach. Lennart geeft stap voor stap aan welk onderhoud er gedaan moet worden en welke producten ik hiervoor nodig heb. Goed te zien dat de genomen acties na 4 weken een positief effect hebben!" 


(Bron: Google Review)
Robert Berkhof klant MijnGazonCoach
Robert Berkhof
"Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen"
"MijnGazonCoach helpt mij op de juiste tijd de juiste gazonwerkzaamheden te doen voor mijn gazon. Het was voor mij elk jaar weer een heel gedoe om mijn gazon een beetje toonbaar te krijgen. MijnGazonCoach helpt mij nu met duidelijke instructies zodat mijn gazon er mooi en verzorgt uit gaat zien. Voor mij is dit precies wat ik nodig heb, ik wil graag zelf mijn tuin doen maar een mooi gazon is een vak apart!" 


(Bron: Google Review)
Klant Robert
Robert Willemsen
"Erg blij met het eindresultaat van mijn gazon"
"Prima kwaliteit geleverd met het ultimate pakket. Daarnaast keurig aan de afspraken gehouden. Erg blij met het eindresultaat van mijn gazon"


(Bron: Google Review)
Foto Hans Verhoeven
Hans Verhoeven