Maaien gazon

Gazononderhoud

Een gezond gazon vereist veel kennis en inspanning

Een gezond en strak gazon heeft het hele jaar los van elkaar veel onderhoud nodig dat los van elkaar in de juiste volgorde moet worden uitgevoerd om schade en geldverspilling aan het gazon te voorkomen.

Alle werkzaamheden die voor het gazon moet worden uit gevoerd categoriseren wij in gazononderhoud dat bestaat uit uit de volgende facetten

Wat opvalt is dat veel van deze gazons er niet goed bij liggen. Mos, onkruid, kale plekken en verkleuring van de grasplantjes heeft in de loop der jaren de overhand gekregen. Het is dan ook een utopie te denken dat een gazon "lekker makkelijk is!" Sterker nog het vraagt veel kennis en inspanning van de gazonbezitter.

Om jou als gazoneigenaar te helpen bij het gezond en mooi houden van het gazon hebben wij een app ontwikkeld. In deze app zie je per periode de gazonwerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Omdat het resultaat van je klus sterk afhankelijk is van verschillende weercondities zoals bodemtemperaturen en neerslagverwachting(en) krijg je van ons een SMS-taakmelding als de weercondities optimaal zijn voor de betreffende klus. De app geeft per taak aan hoe en waarom je deze moet uitvoeren voor het beste resultaat. Heb je de klus uitgevoerd? Fantastisch!  Je kunt deze klus dan markeren als "voltooit" Op die manier voer jij alle gazonwerkzaamheden uit in de juiste volgorde, de juiste periode en bij de juiste weercondities.

Voor meer informatie ga je naar de abonneer pagina.

Uiteraard kan je ook alle facetten van onderhoud lezen in ons gratis E-Book!

Een gemaaid gazon in de zonEen gezond en strak gazon door gazonwerkzaamheden op tijd en in de juiste volgorde uit te voeren


Reactie plaatsen

Ontdek hoe je 365 dagen per jaar een mooi groen gazon krijgt en behoud!

  • Je krijgt toegang tot het e-gazonprogramma & app zodat je precies weet wanneer welk gazononderhoud er op de planning staat en welke gazonproducten je hiervoor nodig hebt.
  • Ontvang SMS-taakmelding(en) zodat je niet meer hoeft uit te zoeken wanneer je wat moet doen en het nooit meer vergeet.
   • Ontvangt SMS-Weeralerts bij bijvoorbeeld droge periodes/ hoge zonkracht zodat je precies weet hoe je moet handelen om het gazon mooi groen te houden.
  • Ik leer je in Roadmap nieuwe gazonwerkzaamheden waar je nooit iemand over hoort maar die je zou moeten uitvoeren voor een gazon zonder geel gras en harde kale plekken.
  • Ik weet precies welke gazonproducten jouw gazon nodig heeft, bestel daarom je gazonproducten direct via onze webshop zodat jij tijd over houdt voor zaken die je echt leuk vindt.
  • Ontmoet andere members in de besloten online community, zodat je ervaringen, tips, werkzaamheden en ideeën met elkaar kan delen.
50%
Je bent er bijna!
Waar kan ik je inloggegevens naartoe sturen?
Ja, ik meld me ook aan voor SMS-taakmeldingen, SMS-Weeralerts en informatieve content.
Probeer 14-dagen gratis! 
De app van MijnGazonCoach
Alle gazonwerkzaamheden in je broekzak met de slimme oplossing van MijnGazonCoach